Με πολύ κόσμο και κέφι ο Αποκριάτικος Χορός των Συλλόγων ΚιβερίουΜε πολύ κόσμο και κέφι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/2 στο κέντρο "Πανταζής" στο Κεφαλάρι. ο Αποκριάτικος χορός των Συλλόγων του Κιβερίου. Με ζωντανή μουσική και χορό, λαχειοφόρο αγορά με πολύ πλούσια δώρα και κλόουν για τους μικρούς φίλους η βραδιά αποζημίωσε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, η πρόεδρος της Α'Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Βαγγέλης Τζαβέλλας, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Κιβερίου Αντώνης Λυμπέρης και πολλοί κάτοικοι και φίλοι του Κιβερίου, των γύρω περιοχών και των Συλλόγων που διοργάνωσαν την εκδήλωση. 

Εκ μέρους των Συλλόγων ο πρόεδρος της ομάδας του Ερμή Κιβερίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κιβερίου Θάνος Νταβέλος, ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε για τις Απόκριες. 

Η βραδιά έκλεισε με Γιάννη Δρίτσα, Κώστα Κεχαγιά και Κωνσταντίνα Καλασούντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα.  

φωτογραφίες: Tampouris Photography (Αλέξης Ταμπούρης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Παναγιώτης Σκαρπέντζος στον ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

Παίκτης του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ο Γιάννης Κουτσούκος

Παίκτης του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ο Θοδωρής Καπετάνος