Άτυ"Χ"ος ο Ερμής ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Θύελλα Ραφήνας (2-2) . (video & φώτο αγώνα απο το site rpnews.gr)







Η ομάδα του Ερμή δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πλασέ του Μπουτάκη ,αφού περάσε και τον Παλιγγίνη.Στη συνέχεια του παιχιδιού ο Ερμής ανέβασε την αποδοσή του έχασε αρκετές ευκαιρίες και ισοφάρισε με τον Μπιτζή στο 36 λεπτό ,από ασίστ του Καραγκούνη,έτσι το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.Ο Ερμής ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ,κατάφερε γύρισε το σκορ υπέρ του ,αφού έχανε από το 16 λεπτό με γκολ του Μπουτάκη ,αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95΄) απο τον Χαρακτίδη.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής μπήκε ακόμα πιο δυνατά ,ήταν η ομάδα που έδειχνε οτί θέλει πιο πολύ να πετύχει το πρώτο της  εκτός έδρας τρίποντο στην Γ΄ Εθνική.Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ 1-2  με κεφαλιά του Καραγκούνη ,απο ασίστ του Μπιτζή .Είχε δοκάρι με σουτ του Μπιτζή ,χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-3 και να καθαρίσει το παιχνίδι .Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και κόντρα στη ροή του αγώνα ,με φάουλ του Χαρακτίδη ήρθε η ισοφάριση για την Θύελλα.

Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση στον Ερμή ,ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού,κάτι που ανέφερε και ο αντίπαλος προπονητής κ. Ηλιόπουλος Στ. στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα .O προπονητής μας Γ.Διαμαντής από την πλευρά του εξέφρασε την θλίψη του για το το τελικό αποτέλεσμα και την στεναχώρια του για το 4ο γκολ που δέχεται  η ομάδα του Ερμή στις καθυστερήσεις των αγώνων της.Ο Ερμής έχασε μεγάλη ευκαιρία,σε ένα μικρό πρωτάθλημα έντεκα ομάδων, να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία ,βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια  ,ένα στην έδρα του και έχοντας κάνει και το ρεπό του.

Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας για την φιλοξενία.

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μέγας (65' Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης (44' κίτρινη), Χαρακτίδης (82' κίτρινη), Ντόσκας (84΄κίτρινη - 87' Μουσαζάντε), Μπότης (80' Παπατσαράκης), Σενε, Μπουντάκης Κ. (75' Μπουντάκης Χ.)
Ερμής Κιβερίου (Γιώργος Διαμαντής): Παλιγγίνης, Ζίου, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Λαζάρου (82' κίτρινη), Παπαϊωάννου (90+ κίτρινη), Αγγελόπουλος (76' κίτρινη), Γκάτσης (60΄Κουτσοδήμος), Μπιτζής, Καραγκούνης (86' Σελλής), Μουσταφά


( φώτο από το site www. rpn.gr)




Δηλώσεις προπονητών
Γιώργος Διαμαντής , προπονητής Ερμή Κιβερίου : "Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό,. Για μένα υπάρχει μια στεναχώρια και μια θλίψη όσον αφορά το τρόπο με τον οποίο  ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι πολλοστή φορά φέτος που δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις ενός αγώνα  και σαφέστατα υπάρχει θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Υπάρχει κάτι που δεν έχουμε καταφέρει να το λύσουμε. Μετά απο τόση προσπάθεια αδικούμε τους εαυτούς μας που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι . Δεν το τελειώσαμε το παιχνίδι κάνοντας το 1-3 όταν είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Είμαι ευχαριστημένος απο τους ποδοσφαιριστές μου , μου μένει όμως ένα παράπονο απο τους παίκτες μου που δεν αντέδρασαν σωστά  στο τέλος, στην εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη. (ενώ γνωρίζαμε , είχαμε "διαβάσει" το πώς εκτελεί τα φάουλ αυτός ο παίκτης).

Σταύρος Ηλιόπουλος , προπονητής Θύελλας Ραφήνας : "Να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ένα καθαρό παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ερμή, γιατί πράγματι ήταν πολύ καλή ομάδα, πάταγε πολύ καλά στο γήπεδο, Στο α' ημιχρονο ήταν πολύ καλύτερη απο εμάς και εμείς βαλαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο β' ημίχρονο ενω διορθώσαμε κάποια πράγματα , κάναμε κάποια λάθη "προσωπικά" που πρέπει να τα διορθώσουμε. Το παλέψαμε μέχρι τέλος το παιχνίδι και δεν θα αναφερθώ σε απουσίες , γιατί όλα τα ππαιδιά της Θύελλας μπορούν να παίξουν και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι , νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, παρ' όλο που η ομάδα του Ερμή μπορεί να μένει με την πικρία ότι δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις"



Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου