Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου




Ο Α. Ο. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ  σε συνεργασία με όλους τους φορείς και συλλόγους του Κιβερίου (Ενορία Τιμίου Προδρόμου, Τοπική Κοινότητα Κιβερίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, Χορευτικός Όμιλος, και Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου) προσκαλεί τους φίλους, τα μέλη και όλους τους κατοίκους του Κιβερίου και των γειτονικών περιοχών να συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου αιμοδοτών ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ, την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, ώρα 17:00 - 20:30 στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου. 

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική που έχουν ως αποτέλεσμα την νοσηλεία πολλών εγκαυματιών και τραυματιών στα νοσοκομεία δημιούργησαν έκτακτη και επείγουσα μεγάλη ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού. 

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Ντέπη Δαμασκηνού και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου μας κ. Μαριάννα Μπισμπίκη για τη διάθεση κλιματιζόμενης αίθουσας του Σχολείου για την υλοποίηση της αιμοδοσίας. 

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα για την αιμοδοσία μπορείτε να βρείτε  κάθε απόγευμα από τις 19:00 στο τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου και στην ιστοσελίδα των ΔΕΣΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ στο link:  https://desmoiaimatos.gr/aimodosia/nea-syllogou/152-ektakti-ethelontiki-aimodosia-tin-tetarti-010818-sto-kiveri 

Τη δύσκολη αυτή στιγμή ας συνεισφέρουμε και εμείς με τον τρόπο αυτό προς τους συνανθρώπους μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι