Με Βεζιρτζόγλου πρωταγωνιστή (2 γκολ), ο Ερμής Κιβερίου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ταμυναϊκού με σκορ 1-2. (βαθμολογία)


Με μεγάλο πρωταγωνιστή το νέο μεταγραφικό απόκτημα Δ.Βεζιρτζόγλου που σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ταμυναϊκού και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την υπόθεση παραμονή.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, καθώς η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ερμής ήταν ακίνδυνος και ανούσιος χωρίς να κινδυνέψει καθόλου ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 38΄ με διαγώνιο σουτ του Ραμπαβίλα (1-0 ).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού έκλεισε στα καρέ την γηπεδούχο ομάδα και ισοφάρησε με κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου στο 52΄ .Είχε προηγηθεί κόρνερ του Κουτσοδήμου πρώτη κεφαλιά στο δοκάρι απο τον Σελλή και στην επαναφορά ο Βεζιρτζόγλου έκανε το 1-1.
Ο κόουτς Διαμαντής προχώρησε σε αλλάγες στο δεύτερο ημίχρονο: Ζίου στη θέση του Σάκουλη, Μπιτζής στη θέση του Χουσελά, πίεσε αφυκτικά και αυτό έφερε αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βεζιρτζόγλου στο 75΄  με σουτ πάνω στη κίνηση από σέντρα του Γάλα.

Ο Ερμής έχασε και άλλες ευκαιρίες για να τελειώσει την υπόθεση νίκη, αλλά οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Μετά το 1-2 ο Διαμαντής προχώρησε σε δυό αλλαγές ακομά με τον Χατζόπουλο να πέρνει τη θέση του Γάλα και τον Τσελανι τη θέση του Αγγελόπουλου.
Στο 90 λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαιωάννου.
Γενικά η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε καλύτερο πρόσωπο, ανέβηκαν οι παίκτες του κέντρου, έκλεψαν μπάλες και αυτό έφερε αποτέλεσμα την μεγάλη εκτός έδρας νίκη, την πρώτη του Ερμή στο φετινό πρωτάθλημα.
Επόμενο παιχνίδι  στις 4/2/18 στο Κιβέρι με την Ερμιονίδα.

Eρμής Κιβερίου :  Παλιγγίνης, Χουσελάς, Σάκουλης, Παππάς, Σελλής, Παπαϊωανου, Μαρίνης, Κουτσοδήμος, Γάλας, Αγγελόπουλος,Βεζιρτζόγλου.


21/01/18Τρίγλια Ραφήνας - Ερμιονίδα0-013
21/01/18Αιολικός - Χαλκίδα2-113
21/01/18Ταμυναϊκός - Ερμής Κιβερίου1-213
21/01/18Αήττητος Σπάτων - Θύελλα Ραφήνας1-113
21/01/18Πανθηραϊκός - Διαγόρας Αγίας …1-013



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι