Ευχαριστήριο του Ερμή Κιβερίου σε χορηγούς -Απάντηση σε Διαγόρα Αγ.Παρασκευής.



Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς  που στήριξαν από την πρώτη ημέρα μια τίμια προσπάθεια  στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους, όταν τους ζητήθηκε.
Η χρονιά ήταν δύσκολη εξαρχής στη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική,με τελικό απολογισμό 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Σκοπός της διοίκησης και του προπονητή Γ.Διαμαντή  ήταν η παραμονή της ομάδας, σε ένα πρωτάθλημα μικρό 20 αγωνιστικών που τα περιθώρια για λάθη ήταν μικρά.
Τον Δεκέμβριο μήνα ο προεδρός μας Αντ.Λυμπέρης και οι συνεργάτες του έκαναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και η ομάδα έδειξε με τη έναρξη του δευτέρου γύρου ικανή να πετύχει το στόχο της.
Το αποτέλεσμα εν τέλει δεν ήταν το αναμενόμενο και ο Ερμής μας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αυτό συνετέλεσε εκτός του αγωνιστικού και άλλοι παράγοντες όπως τραυματισμοί,τιμωρίες και φαλτσοσφυρίγματα σε άρκετα παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχίδι με την Σαντορίνη στο Κιβέρι.
Ένα ταξίδι τελείωσε,ένα νέο θα ξεκινήσει στο μέλλον...
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ερμή Κιβερίου.

                         Απάντηση σε δηλώσεις αντιπροέδρου Διαγόρα Αγ.Παρασκευής 

Από την πρώτη αγωνιστική ο Ερμής πάλεψε με πάθος όλα τα παιχνίδια και σκοπός του ήταν η νίκη μέσα σε αθλητικά και μόνο πλαίσια. Αυτό το αποδεικνύουν και τα συγχαρητήρια που λάμβανε από όλες τις ομάδες, είτε έχανε, είτε κέρδιζε.
Αυτό έγινε και χθές στο γήπεδο μας όπου αντιμετωπίσαμε τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και τον κερδίσαμε δίκαια εντός γηπέδου με μόνο 1-0!
Οι κατηγορίες που προσάπτει η διοίκηση του Διαγόρα, περί φανατισμού, φουσκωτών,τραμπούκου Δημάρχου, Δημοτικών συμβούλων, χρήση βίας κατά την άφιξη, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα!
Από πότε απαγορεύεται στο Δήμαρχο  Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσο και φίλο του προέδρου μας Αντ.Λυμπέρη να παρακολουθεί παιχνίδια ομάδων του Δήμου του?
Από πότε απαγορεύεται σε Δημοτικούς Συμβούλους  και φίλους του ποδοσφαίρου να βρίσκονται σε αγώνες του Ερμή?
Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει μια καθαρή προσπάθεια και να μιλάει για μίσος και βία.
Αυτές οι πρακτικές δεν αρμόζουν στον συλλογό μας και στα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ..
Κάποιο λάθος κάνει η διοίκηση του Διαγόρα, που προφανώς ξεχνάει πολύ εύκολα κάποιες συμπεριφορές στο πρώτο γύρο. Ε κύριε Τόμυ!!!
Η πίκρα τους είναι μεγάλη το κατανοούμε, τόσο "κόπο" έκανε άλλωστε η Διοικήση τους και  δεν κατάφεραν τίποτα τελικά!!!
Καλύτερο όλων είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους,όπως θα κάνουμε και εμείς .


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι