Ένα τραγικό λάθος του βοηθού διαιτητή στέρησε από τον Ερμή τη νίκη κόντρα στον Πανθηραϊκό (video, photo)






Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο σημέρινο παιχνίδι που τις βρήκε ισόπαλες 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πιο δυνατά κυριάρχησε στο κέντρο αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί σε 1-2 περιπτώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής ήταν σαφώς καλύτερος, ο προπονητής Διαμαντής ανακάτεψε την τράπουλα, παίζοντας φουλ επιθετικά, βάζοντας και Καραγκούνη και Μπιτζή, έκανες αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Βεζυρτζόγλου, τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη, κεφαλιά του Παππά λίγο άουτ και χαμένη κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου από την μικρή περιοχή που μπλόκαρε ο Αθανασίου. 

Φτάσαμε στο 90 λεπτό που ο διαιτητής Ανδριανός (Αχαίας), ενώ έδειξε γκολ σε προβολή με το σώμα του Βεζυρτζόγλου (video) και έφτασε στη σέντρα, είδε τον παντελώς αναρμόδιο για τη φάση βοηθό Σωτηρόπουλο που ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου, να  ζητάει από τον διαιτητή την ακύρωση του γκολ, ως χέρι!!! Κάτι που ούτε είχε την αρμοδιότητα να κρίνει αλλά και πρακτικά ούτε μπορούσε να δει αφού ήταν σε εντελώς λάθος γωνία και σε πολύ μακρινή απόσταση. Η απόφαση τελικά αυτή στέρησε από τον Ερμή τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. 

TO "ΧΕΡΙ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Συνθέσεις των ομάδων Ερμής Κιβερίου : Παλιγγίνης, Ζίου, Παππάς, Χατζόπουλος, Σάκουλης, Μαρίνης, Μουσταφάι, Γάλας, Κουτσοδήμος, Βεζυρτζόγλου. Έπαιξαν και οι Παπαιωάννου, Καραγκούνης, Μπιτζής, Φιόρι.

Πανθηραϊκός: Aθανασίου, Ζέλιος, Μπιρμπιλης, Λουκα, Φύτρος, Κεφαλάς, Καμπόσος, Αλεξάντερ Μάνας, Περιάλης, Κονσταντίνοφ, Γκίκα.







































































































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου