Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρα αγώνα με την Χαλκίδα.Δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Μπιτζής (video) για τους στόχους της ομάδας.




Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει  του εκτός έδρας αγώνα με την Χαλκίδα. Στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στις 16 :00 , ο Γιώργος Διαμαντής συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κοζιώτης, Παλιγγίνης, Σελλής, Λαζάρου, Χατζόπουλος, Σάκουλης, Ζίου, Τσακανίκας, Παπαιωάνου, Τσελάνι, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης, Μίλης, Μπιτζής, Γκάτσης, Γιάννος, Διαμαντής, Αντωνόπουλος, Μουσταφά.

O Ερμής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Ρέμο και Σαμαρτζή ,που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και σύντομα θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Διαμαντή.




Στόχος του Ερμή είναι μία καλή εμφάνιση   απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη στην κατηγορία που έχει σκοπό την άνοδο στη Football League.
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυρακή το πρωί στις 8:30 από το Κιβέρι και θα γευματίσει σε εστιατόριο της Χαλκίδας πριν μεταβεί στο γήπεδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου