Το 1ο Super Cup Αργολίδας κατέκτησε ο Ερμής Κιβερίου,νικώντας 2-0 τον Αργοναύτη Νέας Κίου!

Ο Ερμής Κιβερίου άνοιξε επίσημα την αυλαία της φετινής χρονιάς από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, δηλαδή....από την κορυφή. Η πρωταθλήτρια ομάδα Αργολίδας που ετοιμάζεται για την επστροφή της στη Γ’ Εθνική, επικράτησε 2-0 του περυσινού Κυπελλούχου Αργοναύτη και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της το Σούπερ Καπ. 
 Στο 10’ μόλις ο Αγγελόπουλος μετά από καταπληκτική αντεπίθεση και ασιστ του Γκάτση και στο 68’ ο Μπιτζής μετά από καταπληκτική πάσα του Γιάννου σημείωσαν τα δυο τέρματα της νίκης. Ο αγώνας παρά το γεγονός ότι οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας είχε φάσεις και καλό ρυθμό. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δυο φιναλιστ με σημαντικότερη αυτή στο 30’ όταν το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπιτζή.
Διαιτητής ο Μανούχος με βοηθούς τους Λυκομήτρο- Λέκκα.
Οι συνθέσεις του Σούπερ Καπ :
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμαντής): Κοζιώτης, Διαμαντής (62’ Φλεβάρης), Σάκουλης (80’ Καζάς), Χατζόπουλος, Σελλής, Παπαϊωάννου, Ζίου, Γκάτσης (71’ Καραγκούνης), Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος (12’ Γιάννος), Μπιτζής.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Λουκάς Κούρος): Μπραϊμλάρι, Διαμαντής, Ευσταθίου, Κάπλατζης Χρ., Μπούκουρης, Ισούφη (71’ Τσουρδίνης), Μουσταφά, Νέντζα (80’ Βασιλειάδης), Μακρίδης, Κάπλατζης Π. (88’ Τσάμης), Δριμούρας (67’ Βαρβουλέτος).
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση δυο παλαίμαχων παικτών των δυο ομάδων που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους όχι μόνο στους συλλόγους τους αλλά και στο τοπικό ποδόσφαιρο, του Γιώργου Κατσίρη από την πλευρά του Ερμή και του Νίκου Κάπλατζη από τον Αργοναύτη.
Τις απονομές στο θριαμβευτή Ερμή και τον Αργοναύτη έκαναν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Αργους-Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλας, δημοτικοί σύμβουλοι και παράγοντες του ποδοσφαίρου. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος.


Η διοργάνωση του Super Cup ουσιαστικά έκανε νέο ξεκίνημα στο ΔΑΚ Άργους που επίσης είχε την τιμητική του καθώς για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα άναψαν οι προβολείς του σταδίου για να φωτίσουν περισσότερο το θρίαμβο του Ερμή!!!














































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου