Αγιασμός και επίσημη πρώτη προπόνηση για την ομάδα μας



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Λέρνας ο αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018, που θα βρει την ομάδα μας στη Γ' Εθνική για δεύτερη φορά. Σε μια χρονιά επετειακή αφού συμπληρώνονται 50 χρόνια ιστορίας για το σύλλογο. Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημεριος του Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, παρουσία  του Δ.Σ. της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και όλων των παικτών.

Το παρών στη πρώτη προπόνηση έδωσαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας, οι
Χατζόπουλος Νίκος, Αγγελόπουλος Μάριος, Παπαϊωάννου Ανδρέας,Γιάννος Δημήτρης,
Αντωνόπουλος Νίκος και Πλατής Σπύρος.




Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κιβέρι, όπου θα γίνει παρουσίαση της νέας ομάδας, των νέων παικτών καθώς και και  ανάλυση των φετινών στόχων στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το πρώτο γκολ της νέας χρονιάς το πέτυχε, όπως συνηθίζεται και από τα προηγούμενα χρόνια, ο π. Πέτρος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πολλές νίκες στην ομάδα μας.





























Σχόλια

  1. Είμαι ένα οικονομικό πρόσωπο που κάνει δάνεια σε όλους τους ειλικρινείς ανθρώπους σε ανάγκη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να λάβετε μια αξιόπιστη και γρήγορη δανείου. Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες: stavrosxalkida1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου