Δυνατός φέτος και στο μπάσκετ ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ






Με πολύ όρεξη και πάθος έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις του τμήματος μπάσκετ του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ. Με κόουτς τον έμπειρο Πάρη Λυρίτη και καινούριο ρόστερ η ομάδα μας θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ΕΣΚΑΚ.

Στην ομάδα επέστρεψαν οι Κιβεριώτες παίχτες ενώ έγιναν προσθήκες και άλλων παικτών ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο.
Την ομάδα αποτελούν οι:
Αλέξανδρος Καρκαλάτος, Πέρος Γιαγκιόζης, Θανάσης Δαγρές, Νίκος Αλεξόπουλος, Νίκος Τσακίρης, Ιωσήφ Μήτσουλας, Μιχάλης Κρόκος, Γιώργος Μπαβέλας, Πάνος Κατσαρός, Νίκος Τζίνης, Κώστας Αντωνόπουλος, Ανδρέας Πρετζίπας, Δημήτρης Γιακουμής, Γιώργος Παπατζιμούρης. Νίκος Καπετάνος, Γιάννης Κρητικός.

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους και της Νέας Κίου. Σε πρόσφατο φιλικό αγώνα μάλιστα η ομάδα μας επιβλήθηκε του Σπάρτακου με 10 πόντους διαφορά.







Ήδη η ομάδα μας έχει βρει τους πρώτους χορηγούς και έχει εκδώσει εισιτήρια διαρκείας με στόχο την οικονομική ενίσχυση.Υπεύθυνος για τη λειτουργία του τμήματος είναι ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καρκούλης.

Η οικογένεια του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ενωμένη, δυνατή και περήφανη για όλα τα τμήματα της, καλεί το φίλαθλο κοινό να σταθεί κοντά και στην μπασκετική μας ομάδα και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια.






Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΚ:






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με πολύ κόσμο, κέφι και απονομές ο Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

Όλοι οι σύλλογοι του Κιβερίου συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 1 Αυγούστου